weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.



dinsdag 5 november 2013

Veel handwerken

Veel handwerken deze dagen. Allereerst de landelijke weefdag in Barneveld afgelopen zaterdag. Het was genieten van alle mooie werkstukken, winkeltjes met prachtige wol en leuke artikelen.

 De gezellige contacten en waardevolle tips, kortom teveel om op te noemen. Zondag een kleindochter op bezoek die fanatiek aan de breiring werkte en in één dag twee beenwarmers fabriceerde. Petje af voor het doorwerken tot ze af waren!

Vandaag handwerkdag Vrouwen van Nu in Obdam, heel gezellig en lekker bezig geweest. Morgen cursus technieken in Alkmaar en daarvoor ben ik met verschillende werkstukken bezig, o.a.: roodborduren, een lapje Hardanger borduurwerk, Marker borduren. Voor het borduren van Marken doe ik mee aan de e-cursus van Margreet Beemsterboer en ik heb in mijn lap een brede zoom gemaakt met schuintjes ....  En dan vrijdag ook nog handwerkgroep van de plaatselijke afdeling van de Vrouwen van Nu. Tussendoor ook nog een quiltgroep.......